Предложения

Уважаеми колеги,

Управителният съвет на АУБЕЛ Ви кани да участвате в петдневно пътуване София – Будапеща – Прага – Велеград – Братислава – София, което ще се проведе от 10. до 14. ноември 2023 г. Предстоят ни работни срещи с учители от Българското училище за роден език в Будапеща и Българското средно училище „Д-р Петър Берон“ в Прага с цел осъществяване на диалог и сътрудничество в общата ни кауза. В прикачения файл е офертата на туристическата агенция, чрез която ще осъществим нашето пътуване. Условията за участие са посочени в офертата, но тук уточняваме какво и кога трябва да направите, ако желаете да се включите.

  1. Изпратете заявка на имейл адрес: info@mondel-travel.com с исканите данни.

Примерен вариант:

Заявявам желанието си да участвам в екскурзия по маршрут София – Будапеща – Прага – Велеград – Братислава – София от 10. до 14. ноември 2023 г.

Име: Иван Иванов Иванов; __Ivan Ivanov Ivanov

ЕГН 1111111111

л. к. 1111111111; издадена на …; валидна до ….

Тел. За връзка: …….

  1. Платете исканата сума на посочената в офертата сметка (може 50%, може и цялата, ако не искате да внасяте втори път. Ако желаете единична стая, включете доплащането при първото плащане) Срокът за изпращане на заявка и плащане на депозит е 14.09.2023 г. Но обърнете внимание, че записванията продължават до изчерпване на местата, т.е. ако се запишат 43 души преди вас, може да Ви бъде отказано записване и преди 14.09. Препоръчваме на желаещите да не се бавят със записването.

Желаещите да получат фактура трябва да го заявят в заявката, като добавят данните за фактура. За допълнителни въпроси може да пишете на пощата на Асоциацията aubel2011@abv.bg , или да позвъните на тел. 0879 177836

Поздрави!
Антония Бандармалиева